2340 Views

– Bislett Games 2022 selger seg selv!

Januar 10, 2022
1500 METER SPENNING: Jakob Ingebrigtsen er vårt store håp på 1500 meter. Den 7.august klokka 13.40 er det klart for finale. FOTO: KRISTIN ROSET
Skrevet av:

Kristin Roset

Uten å løfte en finger angående markedsføring, har Bislett Alliansen solgt 5.000 billetter allerede til Bislett Games 16. juni.

TEKST: TORE SHETELIG

Det opplyser Steinar Hoen til bladet Friidrett.

– Vi bare la ut billettene for salg på vår hjemmeside i fjor høst, og så var de smarteste frampå med en gang, og sikret seg favorittplassene sine. Stevnet selger seg selv. Jeg er hundre prosent sikker på at vi får fullt hus – når vi allerede et halvt år før portene åpnes har solgt en tredjedel av billettene, sier Steinar Hoen (50).

PLASS TIL 14.500

Det er plass til 14.500 mennesker på Bislett, etter at TV-kameraer og annet nødvendig utstyr er på plass. Kapasiteten er 15.000, men 500 tilskuerplasser går bort til TV-produksjonen.

Steinar Hoen er ikke det minste bekymret for at epidemi vil legge noen begrensninger på årets høydepunkt på Bislett.

– Korona og omikron er over lenge før sommeren. Sann mine ord. Da er vaksinasjonsgraden blitt så høy i samfunnet at dette går helt fint.

 

SLIPPER MARKEDSFØRING: – Vi har allerede solgt en tredjedel av billettene – uten å løfte en finger PR-messig, sier Steinar Hoen.

BLIR KJEMPESTEVNE

– Vi klarte å arrangere våre varianter av Bislett games både i 2020 og 2021 – under krevende pandemiforhold. Så derfor er jeg ikke i tvil om at vi får det til i år også. Dette blir et kjempestevne, lover Steinar Hoen overfor Friidrett.

Karsten Warholm, Ingebrigtsen-guttene og en lang rekke andre norske stjerner vil sikker skape en uforglemmelig kveld på gode, gamle Bislett stadion.

 

 

 

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy