2590 Views

Møt noen av våre fremadstormende utøvere i Magasinet Friidrett

Februar 14, 2022
Skrevet av:

Kristin Roset

Første utgave av Friidrett er gått i trykk, og det ekstra moro å ha møtt noen av dem som virkelig gjør det stort om dagen. Tobias Grønstad med hans far og trener er en av de du kan bli enda bedre kjent med.
Og Tobias viste seg virkelig fram i går ved å løpe på 1,47,38 på 800 meter under Tyrvinglekene innendørs. Grønstad forbedret dermed den norske U23-rekorden innendørs, og var  bare drøye sekundet bak den norske innendørsrekorden til Vebjørn Rodal, drøye halvsekundet bak kravet til VM innendørs og er nummer fire i Norge innendørs på 800 meter gjennom alle tider. Les mer om Tobias og hvordan han trener i kommende utgave.

Tobias under NM i fjor. Foto: Kristin Roset

Portrettet denne gangen er Sander Aae Skotheim (forsidefoto Eirik Førde). En smilende kar som virkelig har skutt fart i friidrettskroppen. I helga satte han blant annet innendørs-perser i både høyde og tresteg med henholdsvis 2,14m og 15,84m.

I tillegg har vi møtt Håvard Haukenes på trening. Han har flyttet fokus fra kappgang til løping. Et spennende prosjekt vi måtte høre mer om. Dette og mye mer kan du dere glede dere til om ikke lenge. Vi er allerede i gang med å planlegge neste utgave, og tar gjerne i mot tips til saker dersom dere har noe på lur i tankene. Send gjerne e-post til kriroset@gmail.com

 

Vår utsendte journalist Jon Wiik har møtt Håvard Haukenes. Foto: Jon Wiik.

 

Utgave 1-22

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy