1308 Views

Ny utgave av Magasinet Friidrett trykkes om noen dager

November 24, 2018
Skrevet av:

Kristin Roset

Det er en stund siden sist friidrettsmagasin kom ut, men bedre sent enn aldri som det heter. Vi håper at lesningen i årets siste magasin vil falle i smak hos både utøvere, trenere, arrangører, og generelt de som digger idretten vår. Om noen dager går magasinet i trykk.

I denne utgaven har vi vært hjemme hos stavhopper Sondre Guttormsen ( før han reiste tilbake til USA ), vi har besøkt Grete Etholm i Drammen, spydkaster Håkon Løvenskiold Kveseth, lengde og trestegshopper Henrik Flåtnes, fått ett innblikk i Lise Klosters målsetninger, vært på NM i Byrkjelo, fått mange flotte bilder fra NM terrengløp og ikke minst fått høre opplevelsen fra en som debuterte i senior EM, diskoskaster Ola Stunes Isene. Dette er noe av innholdet, og vi er allerede i gang med å tenke på neste utgave som blir trykt over nyttår.


Vi har vært hjemme hos familien Guttormsen. Foto: Henrik Aasbø

 


Karsten møtte fans i NM på Byrkjelo. Foto: Ronny Solheim


Foto: Ronny Solheim


Foto: Ronny Solheim


Eivind Øygard. Foto: Scanpix

Hvis dere har tips til saker må dere ikke nøle med å sende mail til redaktørens e-post adresse: kriroset@gmail.com. Vi ønsker å nå ut til friidrettsfamilien med saker som gjør dere ennå mer kjent med miljøet. Det vil si våre unge og lovende utøvere, våre beste, de godt voksne som aldri gir seg, klubber, trenere, ildsjeler og arrangører.

Gled dere til kommende utgave.

Hilsen redaktør Kristin Roset

 

 

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy