1797 Views

Tikjempen

November 28, 2016
Skrevet av:

admin

400 m hekk var som kjent OL- øvelsen multitalentet briljerte i. Med knalltiden 48.49 i semifinalen, og ny norsk rekord, var det ingen skuffelse å spore da finaleplassen glapp.

Over hekken
Til tross for at mange eksperter mener Warholm må konsentrere seg om 400 meter hekk, er tikamp- utøveren tydelig på at den avgjørelsen tilhører ham selv.
– Jeg setter pris på at andre er opptatt av det jeg driver med. Samtidig er det viktig for meg å fort-sette med det jeg trives med, og akkurat nå funker opplegget bra, sier OL-debutant og norgesmester Warholm.

Nå som sesongen er over handler det om å gjøre en god jobb gjennom vinteren.
– Nå skal vi analysere å se gjennom mye av det som er gjort riktig og galt i sesongen for å kunne stille enda sterkere infor neste sesong, konkluderer Warholm.

Teamfølelse
Karsten har designet sin helt unike kolleksjon hos Trimtex. Den siste tiden har også mange klubber gjort det samme, blant dem Sandnes IL, Skjalg IL og Dimna IL

Ta
kontakt for GRATIS design forslag

– Jeg får mye oppmerksomhet rundt løpe-drakten min, og jeg ser at mange klubber den siste tiden har valgt å gjøre som meg. Trimtex kan levere noe som ikke alle andre leverandører kan, sier Warholm.

Salgsansvarlig for friidrett i Trimtex, Trond Iversen, merker responsen.

– Vi kan levere i små volum og har en bred kolleksjon som passer eliten og nybegynnerne. Vi kan levere akkurat det designet kunden ønsker og vi har mange designere som står klar for å hjelpe. Logistikken er enkel gjennom egen nettbutikk med levering hjem til den enkelte om ønskelig, sier Iversen.

«OL var en fantastisk opplevelse. Det er utrolig inspirerende å se at jeg klarer å levere når det gjelder, selv om finaleplassen glapp med små marginer ser jeg bare fremover.Dette er bare starten”. Karsten Warholm

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy