Tema: College-friidrett

Nordmenn på college friidrett

Nordmenn på college friidrett

Den var lang! Jeg måtte ta mange forskjellige tester for å bevise at jeg kunne snakke godt nok Engelsk, også måtte jeg ta SAT testen, som er nødvendig på alle universiteter. I tillegg, måtte jeg skrive en lang essay om hvordan jeg skiller meg ut fra resten av de som søker. Jeg måtte også lage en NCAA profil for å sørge for at jeg ikke hadde hatt tidligere sponsor avtaler osv.

Identitetssøk

Identitetssøk

Jeg er en utøver. Jeg er en student. Disse tilsynelatende enkle erklæringene kom-mer innebygd med den meningsfulle tilnærmingen og aksepteringen av en viss rolle og en mental evne til å omfavne en ide, som ifølge identitetsteori består av ens egen identitet.

Hvordan er det å være college utøver?

Hvordan er det å være college utøver?

Det er hjem til noen av verdens beste friidrettsprestasjoner, men college friidrett er så mye mer enn store prestasjoner – det er en lagidrett med mangfoldige proporsjoner. Friidrett tok kontakt med Amalie Iuel og Kristiane Width for å finne ut hvordan de ter å være friidrettsutøver på college i USA.